3-daagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur is gestart

Voor veel goede doelen zijn nalatenschappen een belangrijke en sterk groeiende bron van inkomsten. Culturele instellingen profiteren nog onvoldoende van deze ontwikkeling, terwijl hun betrokken achterban veel kansen biedt om deze manier van fondsenwerving te versterken. Daarom geven we met Arjen van Ketel Legacy Fundraising de 3-daagse training Nalatenschappen Werven voor Cultuur, een intensieve en inspirerende training voor senior fondsenwervers van culturele instellingen. De training vindt plaats in Amsterdam op woensdag 24 maart, woensdag 21 april,  woensdag 26 mei. De kosten bedragen €1545,- per persoon, inclusief lunches, lesmateriaal en het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel.

De cursus is inmiddels gestart, maar voor vragen en meer informatie kun je terecht bij Marischka Leenaers, 06-2950 4163.

Over het Initiatief Nalaten & Cultuur

Het Initiatief Nalaten & Cultuur wil een bijdrage leveren aan het vergroten van het aantal nalatenschappen aan kunst en cultuur. Dat doen we door het delen van kennis en ervaring in trainingen, trajecten op maat en onderzoek. Het is opgezet door Arjen van Ketel Legacy Fundraising en LVWB Fundraising, specialisten in fondsenwerving en mecenaat. In dit Initiatief verbinden we de jarenlange ervaring van onze bureaus in beide sectoren en bieden we een aanbod op maat dat aansluit bij de doelgroepen en huidige fondsenwerving in de culturele sector.