Hans van der Westen

Ik heb al bijna drie decennia ervaring met sponsor- en fondsenwerving in verschillende functies in non-profit organisaties en aan bureauzijde. Ik was onder meer werkzaam als hoofd marketing, communicatie & fondsenwerving van het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis, directeur van het Instituut voor Sponsoring en Fondsenwerving en director major donor fundraising & sponsoring bij fondsenwervingsbureau WWAV. Mijn rol kan variëren van strategie tot uitvoering, waarbij ik een breed palet aan instrumenten hanteer, van grote giften en capital campaigns tot fundraising events, vrienden en vaste donateurs. Ik ben actief in veel sectoren maar vooral in de gezondheidszorg. Als auteur van het standaardwerk Handboek Sponsoring en Fondsenwerving voor non profit organisaties en docent op diverse fondsenwervende opleidingen draag ik graag mijn kennis en ervaring over. In 2013 richtte ik samen met Guido den Heijer StreetSeniors op, dat met 65-plussers donateurs voor goede doelen werft. Naast mijn werk ben ik actief als bestuurslid van Voedselbank Nijmegen Overbetuwe.

Neem contact met mij op via: 
hans@lvwbfundraising.nl
06-22397980
LinkedIn

Lees meer over ons team