Noor van der Veen

“Het mooie aan fondsenwerving is dat het je dwingt na te denken over waarom jouw organisatie of doel belangrijk is. Dat overtuigt niet alleen anderen om daaraan bij te dragen, maar zet ook je eigen dromen, wensen en ambities op scherp.”

Tijdens mijn research master Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam ben ik altijd op zoek gegaan naar de maatschappelijke relevantie van mijn onderzoek, of dat nu ging over het slavernijverleden of over de invloed van erfgoedbeleid op de leefbaarheid van de stad. Ik ben een kritische denker die graag een nieuw perspectief werpt op zaken die vast lijken te liggen, met als doel vooruitgang, verandering, stukje bij beetje een betere of mooiere wereld maken.

Ik ben als trainee begonnen bij LVWB Fundraising om die ambitie wat concreter te maken. Tijdens mij traineeship werkte ik voor uiteenlopende organisaties. Zo deed ik voor UNICEF onderzoek naar de major donormarkt in Nederland, hielp ik Naturalis bij het opzetten van een Vrienden- en donateursprogramma en voerde ik verschillende taken uit voor University Fund Wageningen. Het leuke aan dit werk is de afwisseling en de telkens nieuwe uitdagingen waar je samen met verschillende opdrachtgevers voor komt te staan. Op dit moment help ik ARTIS in de fondsenwerving voor een innovatief museum over de mens: het ARTIS-Groote Museum. Een uitdagende klus, zeker in deze tijd, maar dat maakt het voor mij juist extra bijzonder.

Neem contact met mij op via:
noor@lvwbfundraising.nl
06-29218666
Linkedin

Lees meer over ons team