Voor VNPF-leden

Samenwerking met de VNPF

We houden er erg van om concerten en festivals te bezoeken en vinden het dan ook erg leuk dat we sinds 2020 als preferred supplier verbonden zijn aan de VNPF. We willen met onze kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan de bloei van deze sector. Daarvoor organiseren we  regelmatig (online) bijeenkomsten voor leden. Op deze pagina lees je meer over ons actuele aanbod.

Speciaal voor VNPF-leden bieden wij 15% korting op onze reguliere adviestarieven en korting op ons trainingsaanbod.

Actueel aanbod

I. Training Nalatenschappen werven voor cultuur

Samen met expert Arjen van Ketel zijn wij het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart en organiseren we regelmatig trainingen en workshops. De succesvolle training Nalaten aan Cultuur wordt in het voorjaar van 2022 voor de vijfde keer georganiseerd. In drie intensieve dagen leer je alles over nalatenschappenwerving, maak je je eigen plan van aanpak en oefen je gesprekken met een trainingsacteur. We starten op 9 februari. Vervolgdagen zijn op woensdag 9 maart en woensdag 20 april  2022 van 9.30 tot 17.00 uur in Amsterdam.

VNPF leden krijgen € 100,- korting per persoon.

De kosten voor VNPF leden zijn €1445,- per persoon. Dat is inclusief lunches, lesmateriaal, een individueel coachingsgesprek en het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel.

Meer informatie over de training vind je hier.

Voor vragen en aanmelding kun je terecht bij Marischka Leenaers, marischka@lvwbfundraising.nl / 06-29504163.

Wil je meer weten over nalaten aan cultuur?

Lees dan hier het recent verschenen artikel dat we publiceerden naar aanleiding van ons onderzoek naar de manier waarop culturele instellingen hun website inzetten voor het informeren over en werven van nalatenschappen. In het artikel staan tips en goede voorbeelden van diverse culturele instellingen.

Ook vind je hier ons aanbod aan ondersteuning, o.a. een gratis webinar op 30 november a.s. en een eendaagse workshop over communicatiemiddelen voor nalatenschappenwerving op 20 januari.

II. Werving van particuliere giften

Steeds meer particulieren steunen maatschappelijke en culturele instellingen die hen na aan het hart liggen. Particuliere gevers en donateurs leveren belangrijke morele en financiële support aan organisaties. Zij zijn ambassadeurs, financiers én vrijwilligers! We helpen je bij het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle en haalbare strategie voor het werven van grotere gevers, donateurs en vrienden of giften via crowdfunding.

Wil je weten of deze manier van werven kansen biedt voor jouw organisatie? Neem contact met Hans van der Westen op. 

III. Kansen voor fondsenwerving benutten dankzij een betaalbare, talentvolle Trainee Fondsenwerving

Zie je kansen voor het aanboren van nieuwe of extra financieringsbronnen onder fondsen, bedrijven en particuliere gevers, maar het ontbreekt aan kennis en uitvoeringscapaciteit? Of wil je jouw bestaande werving intensiveren?

Een trainee van LVWB Fundraising biedt dé oplossing voor uw podium om structureel aandacht en menskracht beschikbaar te hebben. Onze trainees kunnen bijdragen aan het opzetten en verbeteren van een donateurs- of vriendenkring, uitvoeren van crowdfundingscampagnes, doen van fondsaanvragen of opbouwen van een businessclub. We hebben een aantal talentvolle trainees met hart voor de popsector klaarstaan om het vak in de praktijk bij jouw organisatie te leren. Zij krijgen een interne opleiding bij ons bureau en intensieve begeleiding on-the-job van een ervaren senior-adviseur. We helpen je indien nodig ook met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor de fondsenwerving.  Uitgangspunt is dat de trainee na een half jaar tot een jaar, bij wederzijdse tevredenheid, als junior fondsenwerver in dienst kan treden bij jouw organisatie.

Hier lees je meer en staan voorbeelden van de circa 40 trainees die ons traineeprogramma volgen of inmiddels actief zijn als fondsenwerver bij diverse opdrachtgevers. Voor vragen kun je contact opnemen met Sofie Bienert, sofie@lvwbfundraising.nl / 06-14149014.